VENEZIA EDE

VENEZIA EDE Pizza & Shoarma

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 1957 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Venezia Ede. Meer weten? Ontdek meer

15 aug 2022 om 21:11 Kwamen 35 minuten te laat en de pizza was niet te eten! Ook de spaghetti was walgelijk!!!
13 aug 2022 om 16:11 Bezorgtijd van een uur. Was wel op een vrijdag. Pizza calzone zaten gewoon stapels ham en salami in zoals je het bij de supermarkt in de verpakking vindt. Knoflook niet lekker. Mixed grill erg matig, hamburger was een platgedrukte lap.
10 aug 2022 om 11:38 slecht geen aanrader
6 aug 2022 om 21:33 Beneden peil
5 aug 2022 om 12:44 pizza's smaakte naar plastic zat geen smaak aan ook geen knoflook gekregen geen herhaling vatbaar
4 aug 2022 om 6:49 wachttijd een uurtje,uiteindelijk hadden we na 2 uur pas ons eten!Toen ik na anderhalf uur gebeld heb:we hebben het druk,maar het komt er nu aan.De kapsalon zat een vreemde smaak aan en ,heb ik zo weg kunnen gooien .patat te slap en taai.Nooit meer !
1 aug 2022 om 9:16 Goede pizza, rest van het eten was wat minder. Enkele dingen ondersteboven in de tas, alles was erg vochtig, slappe friet. Bezorging mag ook veel beter, opmerkingen op de bon worden niet gelezen, wat tot ergenis leidt. Matige ervaring
1 aug 2022 om 3:02 Ik werd netjes gebeld om dat item niet lever baar was. Friet is wat je kan verwachten. Shoarma is hier zeker goed, had mix gril en die was zeker lekker. De enige min punt was de kroketten die waren helemaal uit gedroogd van binnen, niet lekker.
25 jul 2022 om 13:23 Het duurde even voor het bezorgt werd maar dat stond toen ik het bestelde al aangegeven De pizza’s waren heerlijk en voor ons zeker voor herhaling vatbaar
20 jul 2022 om 22:40 Bezorging prima geregeld. Smaak van pizza's was nauwelijks van elkaar te onderscheiden. Niet echt om nog een keer te bestellen.
16 jul 2022 om 7:15 Het was snel bezorgd, alleen had ik extra betaald voor champignons en artisjokken, die zaten niet op de pizza.
14 jul 2022 om 17:12 Heel erg lekker gegeten