VENEZIA EDE

Recentebeoordeling


3 sterren uit 2311 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Venezia Ede. Meer weten? Ontdek meer

12 apr 2024 om 20:00 Eten was koud. Kip döner was shoarma. Kaas was te zoeken. Veel slappe friet en geen kruiden er op . Kleine hoeveelheid vlees en kaas . Ben anders gewend! Hier in Rotterdam krijg je waar voor je geld ! Tenminste een grote kapsalon met veel vlees
7 apr 2024 om 19:56 Bestelling was 40 minuten te laat. friet was taai en bijna koud. Pizza goed spaghetti lekker.
7 apr 2024 om 17:44 I would not recommend , I paid with delivery 50 euros and the order was not delivered. We waited all the time for delivery no one knocked , no one called. They don't even want to refund the money , we waited 3 hours for the order . So that we were
2 apr 2024 om 0:17 Heiaas was de bestelling niet compleet.. We hebben direct gebeld maar na een kort gesprekje werd de verbinding helaas verbroken.. Jammer! De kwaliteit van de rest van het eten was prima! Bezorger belde netjes dat hij er over 2 min was.
1 apr 2024 om 22:06 3 uur moeten wachten vervolgens werd het eten koud bezorgd en klopte de bestelling niet….
1 apr 2024 om 21:28 Duurte echt te lang…. Kwaliteit was slecht… geen drinken gekregen…. Ga hier nooit meer bestellen
23 mrt 2024 om 20:17 Weinig smaak. Slappe frietjes.
17 mrt 2024 om 20:20 We hadden 1 pizza en 2x kapsalon 1 xxl en 1 groot. Deze waren beide even groot. Geen verschil, vond er weinig smaak aan zitten. En de knoflooksaus zat ook niet veel smaak aan. Had half 7 besteld, het was er om 8 uur. Reistijd is 20 min van ede naar o
13 mrt 2024 om 19:06 Afstand is te ver waardoor de patat minder lekker was
10 mrt 2024 om 22:40 Friet was heel slap en niet lekker. Frikandellen waren al een keer gefrituurd geweest. ( nog nooit mee gemaakt. Super goor) Pizza was heel vet en half gaar. Jammer, van het geld
3 mrt 2024 om 13:21 Het eten was verrukkelijk. Venezia heeft de beste kapsalon, heel lekker. Optijd klaar en vriendelijk personeel.
2 mrt 2024 om 5:43 kipburger was heerlijk. service was top zeker een aanrader